menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Firefox spuštěný dotazu

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 19:52
Nový člen skupiny

Default Firefox spuštěný dotazu

Nazdar,

Má někdo vůbec potkat problém, kdy jste měl Firefox otevřít okno, a poté, co skončí procházení zavření dolů (tzv. X v horním rohu obrazovky), a po chvíli klikněte na Firefox začít prohlížet znovu, a to říká je to již běží, takže nemůžete otevřít.

To se mi stalo několikrát hned, ne často, ale dosti pravidelně, asi jednou za 3 až 4 týdny. Já prostě konec procesu pomocí Správce úloh a jsem schopen otevřít Firefox znovu.

I'm některých není malware souvisejících jako můj McAfee scan je čistý, a já pravidelně spouštět Kaspersky online skener, který je příliš čistý.

Zvukové seznámit se s někým?

Díky.

Rob.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.