μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Firefox ήδη Query

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 19:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Firefox ήδη Query

Γεια σου,

Έχει κανείς ποτέ ένα ζήτημα το οποίο θα είχε ένα ανοιχτό παράθυρο του Firefox και, μόλις τελειώσετε την περιήγηση, θα την κλείσει (με χρήση της Χ στο πάνω δεξιά της οθόνης), και μετά από λίγο κλικ για το Firefox για να ξεκινήσετε την περιήγηση και πάλι, και λέει Έχει ήδη αρχίσει, οπότε δεν μπορείτε να ανοίξετε.

Αυτό συνέβη σε μένα μερικές φορές μέχρι τώρα, δεν συχνά, αλλά αρκετά συχνά, ίσως μία φορά κάθε 3 ή 4 εβδομάδες. Απλώς τέλος της διαδικασίας με τη χρήση Task Manager και είμαι σε θέση να ανοίξει και πάλι Firefox.

Είμαι ορισμένες δεν είναι κακόβουλα προγράμματα που σχετίζονται με τη McAfee scan μου είναι καθαρό, και θα εκτελούνται σε τακτά Kaspersky online scanner, το οποίο είναι πάρα πολύ καθαρά.

Ήχος γνωρίζει σε κανέναν;

Ευχαριστώ.

Rob.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
SLI κάρτες γραφικών ερώτημα ... παζλ Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 20 Ιαν 2009 20:42
Excel Web Query Βοήθεια! deldrice Office Suites & Εφαρμογές 1 16 Ιαν 2009 13:26
Κα ερώτημα dos απέτυχε; matthew03 Γενικά Λογισμικό Chat 1 30 Οκτ 2008 08:21
HP Deskjet 450 ερωτήματος parkpre Digital Imaging & Printers 3 6 Αυγ 2007 11:13
CcTLDs ερωτήματος webcrawler Web Design, Hosting & SEO 4 15 Μαρ 2007 17:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.