kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Firefox már fut a Query

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 19:52
Új tag Csoport

Default Firefox már fut a Query

Szia,

Van valaki valaha találkoztam egy olyan kérdés, amely akkor volt a Firefox-ablak nyitva, és ha befejezte a böngészést, akkor közel le (az X a képernyő jobb felső sarkában), és egy idő után kattintson a Firefox, hogy a böngészés újra, és azt mondja, ez már fut, így nem nyitható meg.

Ez történt velem egy párszor már nem gyakori, de viszonylag rendszeresen, talán egyszer minden 3 vagy 4 hét. Én egyszerűen csak a folyamat végén a Feladatkezelő használatával, és tudom, hogy a Firefox nyílt újra.

Én vagyok bizonyos, hogy nem az én malware kapcsolódó McAfee scan tiszta, és azt rendszeresen fut Kaspersky online scanner, ami tiszta is.

Hang ismerős senkinek?

Köszönöm.

Rob.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
SLI grafikus kártyák query ... puzzle Grafikus kártyák és monitorok 3 20. január 2009 20:42
Excel Web Query Help! deldrice Office & Applications 1 16. január 2009 13:26
Ms query dos nem? matthew03 General Chat szoftver 1 30. október 2008 08:21
HP DeskJet 450 query parkpre Digital Imaging & Nyomtatók 3 6. augusztus 2007 11:13
CcTLD query webcrawler Web Design, Hosting & SEO 4 15. március 2007 17:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.