פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

Firefox כבר מפעיל את השאילתה

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 19:52
קבוצת חברות חדשות

Default Firefox כבר מפעיל את השאילתה

הי,

האם מישהו אי פעם להתקל בבעיה לפיה היה לך חלון פתוח ו-Firefox, לאחר שסיימתי את הגלישה, אתה סוגר את זה (תוך שימוש ב-X הימנית העליונה של המסך), ואחרי כמה זמן ב-Firefox על מנת להתחיל לגלוש שוב, וזה אומר זה כבר פועל, כך שאתה לא יכול לפתוח אותה.

זה קרה לי כמה פעמים עכשיו, לא לעתים קרובות, אבל באופן קבוע למדי, אולי פעם 3 או 4 שבועות. אני פשוט לסיים את התהליך באמצעות מנהל המשימות ואת AM יכולים לפתוח מחדש את Firefox.

אני בטוח שזה לא קשור תוכנות זדוניות כמו הסריקה של McAfee שלי נקי, אני מפעיל באופן קבוע Kaspersky סורק המקוון, שהוא נקי מדי.

נשמע מוכר לכל אחד?

תודה.

רוב.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כרטיסי מסך SLI שאילתה ... חידה כרטיסי מסך & Monitors 3 20 ינואר 2009 20:42
Excel שאילתת אינטרנט עזרה! deldrice חבילות Office & Applications 1 16th ינואר 2009 13:26
MS DOS השאילתה נכשלה? matthew03 כללי תוכנות צ 'אט 1 30 אוקטובר 2008 08:21
HP Deskjet 450 שאילתה parkpre Digital Imaging & מדפסות 3 6 אוגוסט 2007 11:13
CCTLDs שאילתה webcrawler עיצוב אתרים, אירוח & SEO 4 15 מרץ 2007 17:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.