mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Firefox jau veikia Užklausa

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 19:52
Naujas Narys

Default Firefox jau veikia Užklausa

Labas,

Ar kas nors kada nors susidurti su problema, kai jums buvo Firefox naršyklės langą atidaryti, o pabaigus naršyti, uždarytumėte jį (naudojant X viršuje dešinėje ekrano), o po metu paspauskite ant Firefox pradėti naršyti iš naujo, ir ji sako: jis jau veikia, todėl jūs negalėsite atidaryti.

Tai atsitiko man kelis kartus dabar, o ne dažnai, bet gana reguliariai, gal kas 3 ar 4 savaites. Aš tiesiog pabaigos procesą naudojant Task Manager ir man pavyks atidaryti Firefox iš naujo.

Aš kai ji nėra žalinga programine įranga susijusios su mano McAfee nuskaitymas yra švarus, o aš reguliariai paleisti Kaspersky interneto skaitytuvo, kuris yra labai švarus.

Pažįstamų kam?

Ačiū.

Rob.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SLI vaizdo plokščių užklausa ... Puzzle Graphics Cards & Monitoriai 3 20 sausis 2009 20:42
Excel žiniatinklio Užklausa Help! deldrice Office Suites & Applications 1 16 sausis 2009 13:26
MS Query dos nepavyko? matthew03 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 30 spalis 2008 08:21
HP Deskjet 450 užklausos parkpre Digital Imaging & Printers 3 6 rugpjūtis 2007 11:13
VkALD užklausą Webcrawler Web Design, Hosting & SEO 4 Kovas 15, 2007 17:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.