mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Firefox jau darbojas Query

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 19:52
New Member Group

Default Firefox jau darbojas Query

Čau,

Vai kāds kādreiz sastapties ar jautājumu, ar ko jums bija Firefox logu atvērt un pēc tam, kad pabeigts Pārlūkošanas to slēgs (izmantojot X augšējā labajā ekrāna), un pēc tam, kamēr noklikšķināt uz Firefox, lai sāktu pārlūkošanu atkal, un to saka tas jau darbojas, tāpēc jūs nevarat atvērt.

Tas ir noticis ar mani dažas reizes tagad, ne bieži, bet diezgan regulāri, varbūt reizi 3 vai 4 nedēļu laikā. Es vienkārši end process, izmantojot uzdevumu pārvaldnieku un varu atvērt Firefox vēlreiz.

Es esmu pārliecināts, ka nav malware saistītas, jo mans McAfee skenēšana ir tīra, un es regulāri vadīt Kaspersky online skaneris, kas ir tīrs too.

Skaņu pazīstamas anybody?

Pateicība.

Rob.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.