![]() |
|
| |||
| |||
| I μία ημέρα ενεργοποιημένη στον υπολογιστή μου και για κάποιο λόγο μου firefox wouldnt πηγαίνετε στο διαδίκτυο. Θα πάω να Miranda, Soulseek, IE6, ect. και όλοι σύνδεση στο Internet και είναι μια χαρά. Αλλά firefox συνηθίζει, να πηγαίνω στο firefox και λέει Server δεν βρεθεί, θα πάω σε άλλη τοποθεσία, όπως το google ή το yahoo, λέει το ίδιο πράγμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν έχετε μια σύνδεση στο internet όπως σας άλλους browsers έχουν αποδείξει την πρώτη μου πρόταση θα ήταν μια επανεγκατάσταση
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ. που λειτουργεί πρόστιμο |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Firefox έχει Crashed - Τώρα Δεν Browser Έργων | Woody11 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 12 Απρ 2009 06:17 |
| Firefox 3,1 Επονομάσαμε Firefox 3.5 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 5 Μαρ 2009 18:49 |
| Ανάγκη την πλήρη έργα | thingie2 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 2ο Σεπ 2008 12:44 |
| Cedega δεν λειτουργεί | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 6 Μαρ 2008 00:54 |
| Ξέρει κανείς πώς λειτουργεί μία CPU; | Black Magic | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Δεκ. 2007 11:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |