μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Firefox δεν λειτουργεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 16:45
Μέλος Ομάδα

Default Firefox δεν λειτουργεί

I μία ημέρα ενεργοποιημένη στον υπολογιστή μου και για κάποιο λόγο μου firefox wouldnt πηγαίνετε στο διαδίκτυο. Θα πάω να Miranda, Soulseek, IE6, ect. και όλοι σύνδεση στο Internet και είναι μια χαρά. Αλλά firefox συνηθίζει, να πηγαίνω στο firefox και λέει Server δεν βρεθεί, θα πάω σε άλλη τοποθεσία, όπως το google ή το yahoo, λέει το ίδιο πράγμα
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 16:47
Ομάδα Δωρητών

αν έχετε μια σύνδεση στο internet όπως σας άλλους browsers έχουν αποδείξει την πρώτη μου πρόταση θα ήταν μια επανεγκατάσταση

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 17:03
Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ. που λειτουργεί πρόστιμο
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ο Firefox έχει Crashed - Τώρα Δεν Browser Έργων Woody11 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 12 Απρ 2009 06:17
Firefox 3,1 Επονομάσαμε Firefox 3.5 evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 5 Μαρ 2009 18:49
Ανάγκη την πλήρη έργα thingie2 Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 2ο Σεπ 2008 12:44
Cedega δεν λειτουργεί ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 1 6 Μαρ 2008 00:54
Ξέρει κανείς πώς λειτουργεί μία CPU; Black Magic Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 29 Δεκ. 2007 11:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.