manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Firefox ne radi

Reply

Thread Tools
Old 17 veljača 2008, 16:45
Member Group

Default Firefox ne radi

Jedan dan sam okrenuo na moje računalo i zbog nekog razloga moja krijesnica wouldnt ići na internet. Idem Miranda, Soulseek, IE6, itd.. I svi se spojite na Internet i su u redu. Ali krijesnica navika, i idite na Firefox i Internet kaže Server nije pronađen, idem na drugu stranicu, kao što su google ili yahoo, kaže istu stvar
Old 17 veljača 2008, 16:47
Donatorska Grupa

Default Firefox ne radi

Ako imate internet vezu Vašeg drugim preglednicima kao što su dokazali svoju prvu prijedlogom bi se ponovo instalirati

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 17 veljača 2008, 17:03
Member Group

Default Firefox ne radi

hvala. da utvrde prekid
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Firefox Has pala - Sada Nema Browser Works Woody11 Web Browsers & FTP Klijenti 1 12. travanj 2009 06:17
3,1 Preimenovane Firefox Firefox 3,5 evilfantasy Web Browsers & FTP Klijenti 1 5. ožujak 2009 18:49
Trebate punu djela thingie2 Virus, Spyware i sigurnost 4 2. Sep 2008 12:44
Cedega nikad ne radi ashaiba Linux OS i alternativna 1 6. ožujak 2008 00:54
Se bilo tko znati kako radi CPU? Black Magic CPU, Matične ploče i RAM 2 29. prosinac 2007 11:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.