![]() |
|
| |||
| |||
| יום אחד אני הפעלתי על המחשב שלי ומסיבה כלשהי שלי Firefox wouldnt נכנס לאינטרנט. אני הולכת מירנדה, Soulseek, IE6, ect. והם כל להתחבר לאינטרנט והם בסדר. Firefox wont אבל, אני הולך ל-Firefox וזה אומר השרת לא נמצא, אני הולך לאתר אחר כגון Google או Yahoo, אומר אותו דבר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך חיבור לאינטרנט בדפדפנים אחרים כמו שלך יש הוכחה הראשונה שלי הצעה יהיה להתקין מחדש
|
| |||
| |||
| תודה. זה עובד מצוין |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Firefox קרס - עכשיו הדפדפן לא עובד | Woody11 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -12 לאפריל 2009 06:17 |
| שמם של Firefox 3.1 Firefox 3.5 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -5 בחודש מרץ 2009 18:49 |
| צריך את כל העבודות | thingie2 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 2 ספטמבר 2008 12:44 |
| Cedega לא עובד | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 6 מרץ 2008 00:54 |
| מישהו יודע איך מעבד עובד? | הקסם השחור | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 דצמבר 2007 11:58 |
| שרשרת כלים | |
| |