mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Firefox niekada darbai

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 17, 2008, 16:45
Narys

Default Firefox niekada darbai

Aš vieną dieną kreipėsi į savo kompiuterį ir dėl kažkokių priežasčių mano Firefox wouldnt go in Internet. Einu Miranda, Soulseek, IE6, ect. ir jie visi prijungti prie interneto ir yra gerai. Bet Firefox įprotis, aš einu į Firefox, ir ji sako Serveris nerastas, aš einu į kitą, tokių kaip Google ar Yahoo svetainėje, sako tas pats
Old Vasaris 17, 2008, 16:47
Donorų grupės

Jei turite interneto ryšį, savo kitose naršyklėse pasirodė mano pirmasis pasiūlymas bus iš naujo

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Vasaris 17, 2008, 17:03
Narys

ačiū. kad veikia puikiai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Firefox Avarinė - Dabar Nr naršyklė Woody11 Naršyklėms & FTP Klientai 1 Balandis 12, 2009 06:17
Firefox "3,1 Pervadintos Firefox 3,5 evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 1 5 kovas 2009 18:49
Reikia visiškai darbai thingie2 Virus, Spyware & Security 4 2 rugsėjis 2008 12:44
Cedega niekada nedirba ashaiba Linux & Alternative OS 1 6 kovas 2008 00:54
Ar kas nors žino, kaip procesorius dirba? Black Magic CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 29 gruodis 2007 11:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.