![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей всичко това IFS за всички хора, които използват Firefox
когато сте задали Firefox да запомни паролата го направи и тези парола може да бъде достъпна като отидете до / редактиране / Preferences / сигурност / покажи пароли / това означава, че всеки един от вашия персонален компютър може да видите вашите пароли за всеки уебсайт и ако (като мен ), вие използвате една парола за всичко това е от решаващо значение, че си я взел скрити можете да направите това, като се определи капитана паролата, която е квадратче по-долу показват, пароли Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наздраве за това cew!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| уау. Аз нямах представа за това Сега Im ще ми приятели лаптопи и да получите всички свои пароли, след което да им кажете за него = ПЧП |
|
| |||
| |||
| Тя трябва да зададете парола капитана, когато сте инсталирали Firefox ще направи по-лесно за идиоти да си пароли на сигурно място. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тай пич!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или може би просто използват различни пароли ...... тогава да не се прецака, когато някой намира един от тях
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или можете да направите това, което правим и винаги да заключите компютъра, когато не е на него: P
| |||
| |||
| Цитат:
Един приятел ми каза: Никой не може да получи за своя компютър, както е защитен с парола всичко в Windows. Той беше малко по annoyed когато бях влязъл в него, както в рамките на около 7 минути, с помощта на компактдиска, който е лесно достъпен .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Аз предполагам, но колко много хора са една от тези дискове? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Има много други начини, около нея .... Опитайте да влезете в системата в безопасен режим и да използвате потребителското име администратор , без парола.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въвеждане на пароли за мрежови папки | mctw | Windows операционни системи | 2 | 23-ти октомври 2009 г 12:40 |
| Как да се пароли в Gmail или Yahoo? | ISSGOD | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 18 Юни 2009 08:23 |
| Firefox Doesn't Запомни ми Пароли | robina80 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 20 май 2009 12:52 |
| Нетните използване свикнал да ме въведете пароли | CodeFreakC | Общи Софтуер Чат | 2 | 22 Авг 2008 03:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |