![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všem tento IFS pro všechny lidi, kteří používají firefox
když nastavíte firefox to pamatovat heslo, a to i tato hesla může být přístupná chystá / edit / preference / bezpečnost / show hesla / to znamená, že by někdo na vašem PC můžete prohlédnout hesla pro všechny webové stránky, a je-li (jako já ) používat jedno heslo pro všechno toto je velmi důležité, aby jste to skrytá můžete udělat pomocí nastavení master heslem, které je políčko níže ukazují hesla Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdraví pro které cew!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| wow. Netušil jsem, že o teď im existující až k mým přátelům notebooků a získat všechny jejich hesla, pak řekněte jim o něm = PPP |
|
| |||
| |||
| Je třeba, aby si nastavíte heslo velitel při instalaci firefox by usnadnilo idioti, aby svá hesla v bezpečí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ty vole!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo byste jen použití různých hesel ...... pak nemusíte nervovat, když někdo zjistí, že jeden z nich
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo můžete dělat, co mám dělat, a vždycky zamknout PC, kdy se nikoli na to: P
| |||
| |||
| Citace:
A můj přítel řekl nikdo nemohl dostat na svůj počítač jako je chráněný heslem všechno v prostředí Windows. Byl trochu naštvaný, když jsem byl přihlášený, jak ho během asi 7 minut, s pomocí CD, které je snadno dostupné .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Domnívám se ale, kolik lidí v jednom z těchto disků? |
|
| |||
| |||
| Každý, kdo chce, jedno http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ A existuje mnoho dalších způsobů, jak kolem něj .... Zkuste přihlášení v nouzovém režimu a pomocí Uživatel Správce bez hesla.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zadání hesla pro síťové složky | mctw | Operační systémy Windows | 2 | 23.října 2009 12:40 |
| Jak prolomit hesla v Gmail nebo Yahoo? | ISSGOD | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 18. června 2009 08:23 |
| Firefox doesnt Zapamatovat hesla | robina80 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 20. května 2009 12:52 |
| Čisté využití zvyklý ať mi zadat heslo | CodeFreakC | Obecné Software Chat | 2 | 22. srpna 2008 03:43 |
| Thread Nástroje | |
| |