![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi όλα αυτά IFS για όλα τα άτομα που χρησιμοποιούν το Firefox
όταν firefox που να θυμάται έναν κωδικό πρόσβασης με τον τρόπο αυτό και οι εν λόγω κωδικός πρόσβασης μπορεί να είναι προσβάσιμες πηγαίνοντας στο / επεξεργασία / προτιμήσεις / ασφάλειας / δείτε τους κωδικούς πρόσβασης / αυτό σημαίνει ότι κάθε μία στον υπολογιστή σας μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης για οποιαδήποτε ιστοσελίδα και αν (όπως εγώ ) που θα χρησιμοποιήσετε ένα κωδικό πρόσβασης για τα πάντα αυτό είναι σημαντικό να λάβετε hidden μπορείτε να το κάνετε αυτό με τον καθορισμό ενός master password που είναι ένα πλαίσιο ελέγχου δείτε παρακάτω κωδικούς πρόσβασης Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
cheers για ότι cew!
|
|
|
|||
|
|||
|
wow. Δεν είχα ιδέα γι 'αυτό
im τώρα θα τους φίλους μου και να λάβετε όλα τα laptops τους κωδικούς πρόσβασης και στη συνέχεια να τους πούμε για αυτό = ΣΔΙΤ |
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρέπει να σας κάνει να ορίσετε ένα master password κατά την εγκατάσταση του Firefox θα είναι πιο εύκολο για ηλίθιοι να τηρεί τους κωδικούς πρόσβασης ασφαλές.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
TY μάγκα!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ή απλά θα πρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης ...... τότε δεν έχετε βιδωτούς όταν κάποιος διαπιστώσει ότι μία από αυτές
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ό, τι κάνω πάντα και το κλείδωμα του υπολογιστή σας, όταν δεν σε αυτό: P
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ένας φίλος μου είπε κανείς δεν θα μπορούσε να λάβει σχετικά με τον υπολογιστή του, όπως έχει προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε όλα τα Windows. Ήταν κάπως ενοχλημένος όταν ήμουν συνδεδεμένος με αυτόν εντός περίπου 7 λεπτά με τη βοήθεια ενός CD που είναι εύκολα διαθέσιμες .....
|
|||
|
|||
|
Υποθέτω, αλλά πόσοι άνθρωποι έχουν μια από αυτές τις δισκέτες;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Και υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι γύρω του .... Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε ασφαλή λειτουργία και χρήση του Χρήστη διαχειριστής δεν με κωδικό πρόσβασης.