![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi all this IFS za sve osobe koje koriste Firefox
Kada postavite krijesnica sjećati se lozinka to tako i ove lozinka može biti dostupni odlaskom na / urediti / postavke / sigurnost / show lozinke / to znači da na bilo kojem računalu mogu vidjeti svoje lozinke za bilo koju web stranicu i ako (poput mene ) koju koristite jednu zaporku za sve to je presudno da biste dobili Internet skrivene možete učiniti postavljanjem majstor lozinku koja je potvrdni okvir ispod prikazuju lozinke My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdravlje cew za to!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Wow. Nisam imao pojma o tome sada im ide mojim prijateljima laptop i dobiti sve svoje lozinke, a zatim im o tome = PPP |
|
| |||
| |||
| Trebao bi vam postaviti lozinku majstor kada instalirate Firefox bi olakšavaju idiots to zadržati svoje lozinke sigurna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tima dude!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili, jednostavno, trebate koristiti različite lozinke ...... onda ne dobijete pijan kad netko pronađe jedan od njih
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili te mogao činiti ono što mi je činiti i uvijek zaključavanje vašeg PC-kad nije na to: P
| |||
| |||
| Quote:
A moj prijatelj je rekao nitko nije mogao doći na njegovo računalo kao što je sve zaštićene zaporkom u sustavu Windows. On je bio nešto annoyed kad sam bio prijavljen kao ga roku od oko 7 minuta uz pomoć CD-a koja je dostupna .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam, ali koliko ljudi ima jedan od tih diskova? |
|
| |||
| |||
| Svatko tko želi jednog http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ I postoji mnogo drugih načina oko nje .... Pokušajte s prijavom u sigurnom načinu rada i uporabe Korisničko ime administrator bez lozinke.
__________________ serverguy |