![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi all ezt IFS az összes ember, aki használja a Firefox
Ha meg a Firefox, hogy emlékezzen a jelszó így jár el, és ezek a jelszó is elérhető lesz / edit / preferences / security / show jelszavakat / ez azt jelenti, hogy valaki a számítógép látja el a jelszót minden weboldalon és ha (mint én ), akkor használja ezt a jelszót minden létfontosságú, hogy Ön kap ez a rejtett akkor ezt a beállítást a mesterjelszót ami jelölőnégyzet alatti show jelszavak My System: Cewy a csoda macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
cheers, hogy cew!
|
|
|
|||
|
|||
|
wow. fogalmam sem volt róla
im most folyik a barátaimnak laptopok és élvezd az összes jelszót, akkor mondd meg nekik róla = PPP |
|
|
|||
|
|||
|
Meg kell, hogy meg kell adni egy mesterjelszót, ha telepíti a Firefox megkönnyítené az idióták, hogy megőrizzék a jelszavak biztonságos.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ty dude!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vagy akkor csak a különböző jelszavakat ...... akkor nem tud csavarni, amikor valaki úgy találja, egyik
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vagy lehet csinálni, amit csinálok, és mindig zárja le a számítógépre, ha az nem az: P
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Egy barátom azt mondta senki sem kap, aki a számítógépet már jelszóval védett mindent a Windows. Ő volt kissé bosszús, amikor bejelentkezett az őt körülbelül 7 percig a segítségével egy CD-t, hogy könnyen elérhető .....
|
|||
|
|||
|
Azt hiszem, hanem, hogy hány ember van egy ilyen lemezre?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bárki, aki szeretne egy
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ És van sok más módon körülötte .... Próbáld meg bejelentkezni csökkentett módban, és a felhasználói rendszergazda nem jelszót.