![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כל זה ifs שלום לכל האנשים שיש להשתמש Firefox
כאשר אתה מגדיר את Firefox לזכור סיסמה היא עושה זאת אלה הסיסמה יכול להיות נגיש דרך / עריכה / העדפות / אבטחה / סיסמאות הצג / פירוש הדבר כי כל אחד במחשב יכול לראות את הסיסמאות עבור כל אתר אינטרנט, ואם (כמוני ) אתה משתמש סיסמה אחת עבור כל דבר זה הוא קריטי, כי אתה מקבל את זה מוסתר אתה יכול לעשות זאת על ידי הגדרת סיסמה יחידת שהוא התיבה למטה הצג סיסמאות המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cheers cew בשביל זה!
|
|
|
|||
|
|||
|
וואו. לא ידעתי על זה
עכשיו IM הולך החברים שלי המחשבים הניידים שלהם ולקבל את כל הסיסמאות, אז תגיד להם על זה = PPP |
|
|
|||
|
|||
|
זה צריך לגרום לך להגדיר יחידת הסיסמה כאשר אתה מתקין את Firefox היה להקל Idiots לשמור את הסיסמאות בטוח.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
טאי אחי!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
או שאתה פשוט צריך להשתמש בסיסמאות שונות ...... אז אתה לא מבין מוברג כאשר מישהו מוצא אחד מהם
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
או שאתה יכול לעשות מה שאני עושה תמיד לנעול את המחשב שלך כאשר לא על זה: P
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
ידיד שלי אמר לי שאף אחד לא יכול לעלות על המחשב שלו כמו שהוא מוגן בסיסמה יש הכל ב-Windows. הוא היה קצת annoyed כאשר הייתי מחובר כמו אותו בתוך כ 7 דקות בעזרת תקליטור כי היא מוכנה .....
|
|||
|
|||
|
אני מניח, אבל כמה אנשים יש את אחד הדיסקים האלה?
|
|
|
|||
|
|||
|
כל מי שרוצה אחד
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ ויש הרבה דרכים אחרות לעקוף את זה .... נסה להיכנס במצב בטוח או באמצעות שם המשתמש מנהל ללא סיסמה.