![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Labas visiems šio visiems žmonėms, kurie naudoja Firefox IFS
Kai nustatote Firefox Prisiminti slaptažodį jis taip ir šie slaptažodį galima gauti kreipdamiesi į / edit / preferences / security / parodyti slaptažodžius / Tai reiškia, kad bet kokia jūsų kompiuteryje galite pamatyti savo slaptažodžius už bet kokią svetainę ir jei (kaip man ), galite naudoti vieną slaptažodį visa tai yra labai svarbu, kad jums tai paslėpta, galite tai padaryti, kuriame pagrindinį slaptažodį, kuris žymės langelį žemiau parodyti slaptažodžio Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cheers kad cew!
|
|
|
|||
|
|||
|
wow. turėjau jokių abejonių, kad idėja
Dabar im going to my friends nešiojamuosius kompiuterius ir gauti visus savo slaptažodžius, tai papasakoti apie tai = ppp |
|
|
|||
|
|||
|
Ji turėtų padėti Jums nustatyti pagrindinį slaptažodį kai įdiegiate Firefox būtų lengviau idiotai laikyti savo slaptažodžius patikimai.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ty dude!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Arba jums tiesiog reikia naudoti skirtingus slaptažodžius ...... tada jūs negaunate prisukamas, kai kas nors pastebi, kad viena iš jų
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar galima daryti tai, ką darau ir visada užrakinti kompiuterį, kai jūsų o ne ji: P
|
|||
|
|||
|
Citata:
Mano draugas sakė, niekas negalėjo patekti į savo kompiuterį, jis apsaugotas slaptažodžiu, viskas Windows. Jis buvo šiek tiek erzinančio, kai man buvo prisijungęs kaip jam maždaug per 7 minutes iš CD, kad būtų lengvai prieinama ..... Pagalba
|
|||
|
|||
|
Manau, bet kiek žmonių turi vieną iš tų diskų?
|
|
|
|||
|
|||
|
Kiekvienas, kuris nori vieno
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Ir yra daug kitų būdų, aplink jį .... Bandykite prisijungti imu ir naudojant vardas Administratorius be slaptažodžio.