![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi all šo IFS visiem cilvēkiem, kuri lieto Firefox
Iestatot Firefox atcerēties paroli, tas tik un šo paroli, var piekļūt, dodoties uz / edit / preferences / Security / rādīt paroles / tas nozīmē, ka uz jūsu datora, varam secināt, jūsu paroles jebkurā vietnē un, ja (piemēram, man ) Jums izmantot vienu paroli, viss tas ir ārkārtīgi svarīgi, ka jums tā slēpto jūs varat izdarīt, nosakot master paroli, kas ir izvēles rūtiņu zem parādīt paroles Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cheers šim cew!
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| wow. Man nebija ne jausmas par to, ka now im dodas uz manu draugu klēpjdatoru un iegūt visas paroles, tad pastāstiet viņiem par to = PPP |
|
| |||
| |||
| Tas būtu iestatīts master paroli, kad instalējot Firefox būtu vieglāk idiots, lai saglabātu savas paroles drošību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ty dude!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir vienkārši lietot dažādas paroles ...... tad jūs nesaņemat ieskrūvē, ja kāds uzskata, ka vienam no viņiem
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs varētu darīt to, kas man jādara un vienmēr atslēga PC, kad jūsu nav tas: P
| |||
| |||
| Quote:
Mans draugs teica, neviens nevarēja nokļūt uz sava datora, jo viņš ir aizsargāts ar paroli visu Windows. Viņš bija nedaudz kaitina, kad es biju pieteicies kā viņam apmēram 7 minūtes ar palīdzību no CD, kas ir viegli pieejams .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Es pieņemu, bet cik daudzi cilvēki ir viens no tiem diskiem? |
|
| |||
| |||
| Ikviens, kas vēlas vienu http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Un ir daudz citi veidi, ap to .... Mēģiniet pieteikties drošajā režīmā un izmantojot Username administrators bez paroles.
__________________ serverguy |