![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi to wszystko IFS dla wszystkich ludzi, którzy korzystają z przeglądarki Firefox
Po ustawieniu firefox zapamiętać hasło to i tak te hasła mogą być dostępne będzie / edytować / preferences / security / pokaż haseł / oznacza to, że na jednym komputerze można zobaczyć hasła na stronie, a jeśli (jak ja ) masz jedno hasło do wszystkiego to jest niezwykle ważne, aby można go dostać ukryte można to zrobić poprzez ustawienie mistrz hasło, które jest pole poniżej pokazują haseł My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cheers tego cew!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| wow. Nie miałem pojęcia o tym Teraz im się do moich przyjaciół laptopów i uzyskać wszystkie swoje hasła, a następnie powiedz im o tym = PPP |
|
| |||
| |||
| Należy uczynić cię ustawić hasło główne po zainstalowaniu Firefoksa ułatwiłaby idioci zachować ich bezpiecznego hasła. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ty dude!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo po prostu należy używać różnych haseł ...... wtedy nie ululać się, gdy ktoś stwierdza, że jedno z nich
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można zrobić to, co robię i zawsze blokady komputera, kiedy nie ma na to: P
| |||
| |||
| Cytat:
A mój przyjaciel powiedział, nikt nie może się na jego komputerze, jak on chroniony hasłem wszystko w systemie Windows. Był nieco denerwować, gdy byłem zalogowany jako go w ciągu około 7 minut przy pomocy płyty CD, które są łatwo dostępne .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Wydaje mi się, ale jak wielu ludzi ma jeden z tych dysków? |
|
| |||
| |||
| Każdy, kto chce jeden http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ I istnieje wiele innych sposobów na to .... Spróbuj zalogować się w trybie awaryjnym i przy użyciu Username Administrator bez hasła.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |