![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi all acest IFS pentru toţi oamenii care folosesc Firefox
când l-aţi stabilit Firefox amintesc o parola pentru a face acest lucru şi aceste Parola poate fi accesibilă prin deplasarea la / edita / preferinţe / securitate / spectacol parole / Aceasta înseamnă că nici o pe PC-ul vă poate vedea parole pentru orice site web şi, dacă este (ca mine ) să utilizaţi o parolă pentru tot acest lucru este esenţial ca tu sa-l aduc ascunse pe care le puteţi face acest lucru prin stabilirea unui maestru parolă care este o casetă de validare de mai jos arată parole Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noroc pentru că cew!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| wow. Nu am avut nici o idee despre faptul că im acum o să-mi prietenii laptop-uri şi de a lua toate parolele lor, atunci spune-le despre aceasta = PPP |
|
| |||
| |||
| Aceasta ar trebui să vă stabiliţi un maestru parola când instalaţi Firefox ar face mai uşor de idioţi, să-şi păstreze parole sigure. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ty dude!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau ar trebui să folosiţi parole diferite ...... atunci nu ajunge in bara, atunci când cineva găseşte unul dintre ei
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau ai putea face ceea ce fac şi mereu de blocare atunci când PC-ul dumneavoastră nu pe ea: P
| |||
| |||
| Citat:
Un prieten de-al meu a spus nimeni nu ar putea ajunge pe computer ca parola pe care le-a protejat tot în Windows. El a fost oarecum contrariat, când am fost conectat ca-l în termen de aproximativ 7 minute cu ajutorul unui CD-ul care este uşor disponibile .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Presupun, dar cât de mulţi oameni au una dintre cele discuri? |
|
| |||
| |||
| Citat:
http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Şi acolo sunt o multime de alte moduri in jurul lui .... Încercaţi să vă autentificaţi în în Safe Mode şi folosind numele de utilizator administrator cu nici o parolă.
__________________ serverguy |