![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všetkým tento IFS pre všetkých ľudí, ktorí používajú firefox
keď nastavíte firefox to pamätať heslo, a to aj tieto heslá môže byť prístupná chystá / edit / preferencie / bezpečnosť / show hesla / to znamená, že by niekto na vašom PC môžete prezrieť hesla pre všetky webové stránky, a je-li (ako já ) používať jedno heslo pre všetko toto je veľmi dôležité, aby ste to skrytá môžete urobiť pomocou nastavení master heslom, ktoré je políčko nižšie ukazujú hesla Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdraví pre ktoré cew!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| wow. Netušil som, že o teraz im existujúce až k mojim priateľom notebookov a získať všetky ich hesla, potom povedzte im o ňom = PPP |
|
| |||
| |||
| Je potrebné, aby si nastavíte heslo kapitán pri inštalácii firefox by uľahčilo idioti, aby svoje heslá v bezpečí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ty vole!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo by ste len použitie rôznych hesiel ...... potom nemusíte nervovat, keď niekto zistí, že jeden z nich
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo môžete robiť, čo mám robiť, a vždycky zamknout PC, keď sa nie na to: P
| |||
| |||
| Citácia:
A môj priateľ povedal nikto nemohol dostať na svoj počítač ako je chránený heslom všetko v prostredí Windows. Bol trochu naštvaný, keď som bol prihlásený, ako ho počas asi 7 minút, s pomocou CD, ktoré je ľahko dostupné .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Domnievam sa ale, koľko ľudí v jednom z týchto diskov? |
|
| |||
| |||
| Každý, kto chce, jedno http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ A existuje mnoho ďalších spôsobov, ako okolo neho .... Skúste prihlásení v núdzovom režime a pomocou Užívateľ Správca bez hesla.
__________________ serverguy |