![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хи алл тхис ИФС за све особе које користе Фирефокс
Када поставите ватра сећати се лозинка то тако и ове лозинка може бити доступни одласком на / изменим / подешавања / безбедност / схоу лозинке / то значи да на било којем рачунару могу да видим своје лозинке за било коју уеб страницу и ако (попут мене ) коју користите једну лозинку за све то је пресудно за добити Интернет скривене можете учинити постављањем мајстор лозинку која је потврдни оквир испод приказују лозинке Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| наздравље цеу за то!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Уоу. Нисам имао појма о томе сада им иде мојим пријатељима лаптоп и добити све своје лозинке, а затим им о томе = ППП |
|
| |||
| |||
| Требало би вам поставити лозинку мајстор када инсталирате Фирефокс би олакшавају идиотс то задржати своје лозинке сигурна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тима дуде!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или, једноставно, треба да користите различите лозинке ...... онда не добијете пијан кад неко пронађе један од њих
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или те могао чинити оно што ми је чинити и увек закључавање вашег ПЦ-кад није на то: П
| |||
| |||
| Куоте:
А мој пријатељ је рекао нико није могао да дође на његово рачунар као што је све заштићене лозинком у систему Уиндоус. Он је био нешто анноыед кад сам био пријављен као га року од око 7 минута уз помоћ ЦД-а која је доступна .....
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Претпостављам, али колико људи има један од тих дискова? |
|
| |||
| |||
| Свако ко жели једног хттп://хоме.еунет.но/пнордахл/нтпассуд/ И постоји много других начина око ње .... Покушајте са пријавом у безбедном начину рада и употребе Корисничко име администратор без лозинке.
__________________ сервергуы |