![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| olan Firefox kullanımı tüm insanlar için merhaba tüm bu IFS
Bir şifre hatırlamak ateş ayarlamak Bunu ve bu şifre / bu PC'nizde herhangi biri herhangi bir web sitesi ve eğer benim (gibi Parolalarınızı görmek anlamına gelir / tercihleri / güvenlik / show şifreleri / düzenle giderek erişilebilir olabilir ) bu olduğunu gizli hangi göstermek şifreler aşağıdaki onay kutusunu bir ana parola belirleyerek yapabilirsiniz almak çok önemlidir her şey için bir şifre kullanın Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu cew için şerefe!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| vay. Bunun hakkında hiç bir fikrim yoktu Şimdi arkadaşlarım dizüstü bilgisayarlar giderek Sohbet ve bütün şifreleri alabilirsiniz ve bu konuda = PPP söyle |
|
| |||
| |||
| Bu size daha salak şifreleri güvenliği için yapar ateş yüklemek ana şifre koymak yapmak gerekir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TY ahbap!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ya da sadece ...... sonra birisi biri bulur vidalanmış alamadım farklı parola kullanmalısınız
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ya da ne yapmak ve yapabileceği her zaman üzerinde PC zaman değil kilit: P
| |||
| |||
| Alıntı:
Bir arkadaşım kimse kendi bilgisayarınızda gibi şifre ve Windows her şeyi korunan almak söyledi. O biraz zaman yaklaşık 7 dakika onun gibi bir CD, halihazırda kullanıma ..... is yardımıyla gönlüğe rahatsız oldu
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ama varsayalım kaç kişi o disklerin var mı? |
|
| |||
| |||
| Herkes istediği bir http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Ve çok çevresinde başka yollar var .... Güvenli Modda ve Kullanıcı Adı kullanarak giriş yapmayı deneyin yönetici herhangi bir şifre ile.
__________________ serverguy |