![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт всьому цьому IFS для всіх людей, які використовують Firefox
При встановленні Firefox згадати пароль він робить це, і ці паролі можуть бути доступні шляхом йти до / Edit / Preferences / Захист / Показати паролі / Це означає, що будь-який на вашому комп'ютері може побачити ваші паролі для будь-якого сайту, і якщо (як мені ) ви використовуєте один пароль на все це дуже важливо, що ви отримаєте його приховані ви можете зробити це шляхом установки майстер пароль, який є прапорець нижче показують паролі Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ура, що CEW!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Wow. Я не знав про це Тепер їм буде моїм друзям ноутбуки і отримати всі свої паролі, а потім повідомити їм про це = PPP |
|
| |||
| |||
| Вона повинна зробити вам встановити майстер-пароль при встановленні Firefox буде легше для ідіотів, щоб зберегти свої паролі в безпеці. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти чувак!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або ви повинні тільки використовувати різні паролі ...... тоді ви не отримаєте загвинчується коли хтось вважає, один з них
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або ви могли б робити те, що я роблю, і завжди замикайте, коли ваш комп'ютер не на неї: P
| |||
| |||
| Цитата:
Один мій знайомий каже, ніхто не міг отримати на свій комп'ютер, як він паролем все в Windows. Він був дещо роздратований, коли я перебував у системі, як йому протягом 7 хвилин за допомогою компакт-диска, яка доступна .....
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, але скільки людей мати один з цих дисків? |
|
| |||
| |||
| Будь-хто, хто хоче одним http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ І є безліч інших способів навколо нього .... Спробуйте увійти в у безпечному режимі та використовуючи Ім'я користувача адміністратор без пароля.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Введення паролі для мережевих папок | mctw | Операційні системи Windows | 2 | 23 жовтня 2009 12:40 |
| Як зламати паролі в Gmail або Yahoo? | ISSGOD | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 18 червня 2009 08:23 |
| Firefox Doesn't Пам'ятати мене паролі | robina80 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 20 травня 2009 12:52 |
| Чистий звичай використовувати дозвольте мені ввести пароль | CodeFreakC | General Software чат | 2 | 22 серпня 2008 03:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |