![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ή αν έχουν φτάσει στο λογαριασμό guest
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, πώς να εξασφαλίσουν τα παράθυρα; Είναι ακόμη δυνατό;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχει πραγματικά lol. Μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης, κλπ., αλλά αν κάποιος θέλει πραγματικά να προχωρήσουμε θα μπορούν.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα cd που ζουν και μπότες χρήσεις ιριδίζουσα πινάκων για να βρείτε τους κωδικούς πρόσβασης και κρακ
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τις περισσότερες φορές οι υπολογιστές έχουν το σχολείο τους BIOSs θα προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, ώστε να μην εκκίνησης CDs. (Τουλάχιστον κάνουν εδώ)
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι κωδικοί πρόσβασης για την είσοδο Φάκελοιδικτύου | mctw | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 23 Οκτωβρίου του 2009 12:40 |
| Πώς να σπάσει τους κωδικούς πρόσβασης στο Gmail ή το Yahoo; | ISSGOD | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 18 Ιουν 2009 08:23 |
| Firefox Doesn't Απομνημόνευση Passwords | robina80 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 20 Μαΐου 2009 12:52 |
| Καθαρή χρήση συνηθίζει επιτρέψτε μου να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης | CodeFreakC | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Αυγ 2008 03:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |