![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vagy ha vendég van a számla
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval, mit tegyen ablakok biztonságos? Van-e még lehetőség?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem igazán lol. Meg tudjuk változtatni a jelszót, stb, de ha valaki igazán meg akar azt is.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van egy live CD-t, hogy a csizma és felhasználási szivárvány asztal megtalálni azokat a jelszavakat és a krekk
| |||
| |||
| Idézet:
A legtöbbször az iskolai számítógépekre, hogy BIOSs jelszóval védett így nem boot CD-ken. (Legalább azok itt)
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jelszavak bevitele a hálózati mappák | mctw | A Windows operációs rendszerek | 2 | Október 23, 2009 12:40 |
| How to break jelszavak a Gmail vagy a Yahoo? | ISSGOD | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 18. június 2009 08:23 |
| Firefox doesnt Remember My Passwords | robina80 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 20. május 2009 12:52 |
| Net use szokás hadd írjuk be a jelszavakat | CodeFreakC | General Chat szoftver | 2 | 22. augusztus 2008 03:43 |
| Téma eszközök | |
| |