![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях с Firefox за месеца сега и аз наскоро го деинсталира, защото аз го променени. Сега, след като е инсталиран той отива много бавно и някои страници не ще дори показват повече като моя имейл и знам, че това не е защото ми набиране, защото преди това работи съвсем добре, а сега дори и Internet Explorer работи по-добре. Какво, по дяволите, се случи и как мога да го върна към нормалното? |
|
| |||
| |||
| Защо не можете да инсталирате по-старата версия на Firefox, това е, което аз трябваше да направя, и то работилница глоба. Новите версии са предназначени за Vista и аз не мисля, че те работят на XP или преди това. Или, ако отидете да има място те са по-стари версии. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Възможно е някои шпионски или вируси, може да се отрази на скоростта на вашия компютър.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Последната версия, (както на писане) е 2.0.0.3 и работи перфектно на XP. Бих Внимавай какво Дейв е да се каже и може би се консултира какво е в началната си До списък заедно с течаща AdAware и Spybot (Търси и унищожи) За сравнение това, което трябва и не трябва да е в началната списък отидете на Sysinfo. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно нов компютър .. Отърва се от Windows система апартамент преди една седмица и все още е бавна. | bryan123 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 25-ти август, 2009 10:40 |
| Firefox 3.5.1 Наличен | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 16-ти юли 2009 12:46 |
| Firefox 3,1 Преименувани Firefox 3,5 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 5-и парламентарен Mar 2009 18:49 |
| Firefox бавно върху някои сайтове | Диас | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 30 декември 2007 23:28 |
| Бавно Начало LAN - Защо е това става бавно? | sirantonycartwright | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 14 | 21 Юли 2007 08:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |