menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Pomalý Firefox!

Reply

Thread Nástroje
Old 1. dubna 2007, 12:00
Nový člen skupiny

Byl jsem pomocí Firefox měsíce a teď jsem nedávno odinstaloval, protože jsem ji vylepšil. Nyní po Nainstaloval jsem ji, že jde opravdu pomalý a některé stránky se nebudou zobrazovat dokonce už jako můj e-mail a já vím, že to není kvůli mé volbou, protože před ním pracoval zcela pokutu a teď dokonce i Internet Explorer funguje lépe. Co se ti stalo a jak se dostat zpět do normálního?
Old 1. dubna 2007, 19:06
Nový člen skupiny

Proč ne instalaci starší verze Firefoxu, že je to, co jsem musela udělat, a to funguje v pohodě. Nová verze je určena pro Vista a já si nemyslím, že práce na XP nebo dříve. Nebo, pokud jedete do místa tam mají starší verze.
Old 10. dubna 2007, 13:48
Administrátor Skupina

Jeho možné některé viry, spyware nebo by mohly mít dopad na rychlost vašeho PC.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. května 2007, 10:42
Banned Skupina

Citace:
Původně Poslal twentyeight7 View Post
Proč ne instalaci starší verze Firefoxu, že je to, co jsem musela udělat, a to funguje v pohodě. Nová verze je určena pro Vista a já si nemyslím, že práce na XP nebo dříve. Nebo, pokud jedete do místa tam mají starší verze.
Avšak stejně znamenalo výše může být, že je zcela nesprávné.

Nejnovější verzi, (jako psaní) je 2.0.0.3 a funguje dobře na XP.
Já bych pozornost Dave má co říci, a možná i poradí, co je ve své Start Up seznam spolu s tekoucí AdAware a Spybot (Search and Destroy)
Pro porovnání, co by mělo a nemělo by se v Start Up jít na seznam Sysinfo.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 31. května 2007, 11:57
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal MAGiiCSTiiCK View Post
Byl jsem pomocí Firefox měsíce a teď jsem nedávno odinstaloval, protože jsem ji vylepšil. Nyní po Nainstaloval jsem ji, že jde opravdu pomalý a některé stránky se nebudou zobrazovat dokonce už jako můj e-mail a já vím, že to není kvůli mé volbou, protože před ním pracoval zcela pokutu a teď dokonce i Internet Explorer funguje lépe. Co se ti stalo a jak se dostat zpět do normálního?
Kdy jste naposledy dělat vyčistit disk, virus scan a Defrag? Mám to udělat disk vyčistit dost často, protože jsem online pořád. Pokud pracujete s mnoha obrázky můžete načíst do přepisovatelné CD uvolnit více prostoru stejně.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.