![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω χρησιμοποιούν το Firefox για μήνες τώρα και πρόσφατα απεγκατασταθεί επειδή είχα αυτή tweaked. Τώρα μετά εγκατέστησα αυτό πάει πολύ αργή και μερικές σελίδες που δεν θα εμφανίζεται πλέον ακόμη και σαν email μου και γνωρίζω ότι δεν είναι λόγω των dial up μου, επειδή πριν από λειτούργησε πλήρως πρόστιμο ακόμη και τώρα τον Internet Explorer λειτουργεί καλύτερα. Τι διάολο συνέβη και πώς μπορώ να πάω πίσω σε κανονικό; |
|
| |||
| |||
| Γιατί δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση του Firefox, που είναι ό, τι είχα να κάνω, και δουλεύει μια χαρά. Οι νέες εκδόσεις είναι σήμαινε για Vista και δεν νομίζω ότι εργάζονται για XP ή πριν. Ή αν πας στο site εκεί που έχουν παλαιότερες εκδόσεις. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η πιθανή κάποια spyware ή ιούς που θα μπορούσαν να επηρεάζουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Η τελευταία έκδοση, (όπως της γραφής) είναι 2.0.0.3 και λειτουργεί πολύ καλά για XP. Θα ήθελα να λάβουν σοβαρά υπόψη το τι έχει να πει ο Ντέηβ και ίσως αυτό είναι το συμβουλεύονται σας Εκκίνησης λίστα μαζί με τη λειτουργία και AdAware Spybot (Search and Destroy) Για να συγκρίνουμε το τι πρέπει και δεν θα πρέπει να είναι στην λίστα Εκκίνησης πηγαίνετε στο Sysinfo. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. | bryan123 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Αυγούστου 2009 10:40 |
| Firefox 3.5.1 Διαθέσιμο | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 16 Ιουλ 2009 12:46 |
| Firefox 3,1 Επονομάσαμε Firefox 3.5 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 5 Μαρ 2009 18:49 |
| Firefox αργή σε ορισμένα sites | Diaz | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 30 Δεκ. 2007 23:28 |
| Αργή Αρχική LAN - Γιατί είναι αργή εξέλιξη; | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 14 | 21 Ιουλ 2007 08:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |