μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Αργή Firefox!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Απριλίου 2007, 12:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αργή Firefox!

Έχω χρησιμοποιούν το Firefox για μήνες τώρα και πρόσφατα απεγκατασταθεί επειδή είχα αυτή tweaked. Τώρα μετά εγκατέστησα αυτό πάει πολύ αργή και μερικές σελίδες που δεν θα εμφανίζεται πλέον ακόμη και σαν email μου και γνωρίζω ότι δεν είναι λόγω των dial up μου, επειδή πριν από λειτούργησε πλήρως πρόστιμο ακόμη και τώρα τον Internet Explorer λειτουργεί καλύτερα. Τι διάολο συνέβη και πώς μπορώ να πάω πίσω σε κανονικό;
Old 1 Απριλίου 2007, 19:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αργή Firefox!

Γιατί δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση του Firefox, που είναι ό, τι είχα να κάνω, και δουλεύει μια χαρά. Οι νέες εκδόσεις είναι σήμαινε για Vista και δεν νομίζω ότι εργάζονται για XP ή πριν. Ή αν πας στο site εκεί που έχουν παλαιότερες εκδόσεις.
Old 10 Απρίλη 2007, 13:48
Διαχειριστής Ομάδα

Default Αργή Firefox!

Η πιθανή κάποια spyware ή ιούς που θα μπορούσαν να επηρεάζουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20ης Μαΐου 2007, 10:42
Banned Ομάδα

Default Αργή Firefox!

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας twentyeight7 View Post
Γιατί δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την παλαιότερη έκδοση του Firefox, που είναι ό, τι είχα να κάνω, και δουλεύει μια χαρά. Οι νέες εκδόσεις είναι σήμαινε για Vista και δεν νομίζω ότι εργάζονται για XP ή πριν. Ή αν πας στο site εκεί που έχουν παλαιότερες εκδόσεις.
Ωστόσο καλά σήμαινε την παραπάνω δήλωση μπορεί να είναι εντελώς εσφαλμένη.

Η τελευταία έκδοση, (όπως της γραφής) είναι 2.0.0.3 και λειτουργεί πολύ καλά για XP.
Θα ήθελα να λάβουν σοβαρά υπόψη το τι έχει να πει ο Ντέηβ και ίσως αυτό είναι το συμβουλεύονται σας Εκκίνησης λίστα μαζί με τη λειτουργία και AdAware Spybot (Search and Destroy)
Για να συγκρίνουμε το τι πρέπει και δεν θα πρέπει να είναι στην λίστα Εκκίνησης πηγαίνετε στο Sysinfo.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 31ης Μαΐου 2007, 11:57
Μέλος Ομάδα

Default Αργή Firefox!

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας MAGiiCSTiiCK View Post
Έχω χρησιμοποιούν το Firefox για μήνες τώρα και πρόσφατα απεγκατασταθεί επειδή είχα αυτή tweaked. Τώρα μετά εγκατέστησα αυτό πάει πολύ αργή και μερικές σελίδες που δεν θα εμφανίζεται πλέον ακόμη και σαν email μου και γνωρίζω ότι δεν είναι λόγω των dial up μου, επειδή πριν από λειτούργησε πλήρως πρόστιμο ακόμη και τώρα τον Internet Explorer λειτουργεί καλύτερα. Τι διάολο συνέβη και πώς μπορώ να πάω πίσω σε κανονικό;
Πότε τελευταία κάνουμε ένα δίσκο καθαρισμού, ιών, και Defrag? Έχω να κάνω ένα δίσκο καθαρισμού πολύ συχνά επειδή είμαι online όλη την ώρα. Αν εργάζεστε με πολλές εικόνες μπορείτε να τα φορτώνουν σε ένα επανεγγράψιμο cd να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο, όπως καλά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. bryan123 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 25 Αυγούστου 2009 10:40
Firefox 3.5.1 Διαθέσιμο evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 16 Ιουλ 2009 12:46
Firefox 3,1 Επονομάσαμε Firefox 3.5 evilfantasy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 5 Μαρ 2009 18:49
Firefox αργή σε ορισμένα sites Diaz Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 4 30 Δεκ. 2007 23:28
Αργή Αρχική LAN - Γιατί είναι αργή εξέλιξη; sirantonycartwright Virus, Spyware & Ασφάλεια 14 21 Ιουλ 2007 08:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.