![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio koristeći Krijesnica mjesecima i nedavno sam ga deinstalirati jer sam je praćka. Sada nakon što sam instalirao ga to stvarno ide sporo i neke stranice neće ni pojaviti više kao moju e-mail i znam da to nije zbog mog dial up jer prije nego što je izrađen u potpunosti u redu, a sada čak i Internet Explorer radi bolje. Što je dovraga dogodilo i kako ga mogu vratiti u normalu? |
|
| |||
| |||
| Zašto ne instalirati stariju verziju Firefox, to je ono što sam morao učiniti, i Internet utvrde prekid. Nove verzije su namijenjena za Vidik i ja ne mislim da oni rade na XP ili prije. Ili, ako idete na tu stranicu da su starije verzije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moguće neki spyware ili virus mogao biti utjecanja na brzinu vašeg računala.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Najnovija verzija, (kao što je pisanje) je 2.0.0.3 i savršeno dobro radi na XP. Ja bih pazi Dave ono što ima za reći, a možda i savjetovati ono što je u Start Up popisu zajedno sa aktivnim AdAware i Spybot (Search and Destroy) Za usporedbu šta treba i ne smije biti u Start Up lista ići Sysinfo. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| Dostupan Firefox 3.5.1 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 16 srpanj 2009 12:46 |
| 3,1 Preimenovane Firefox Firefox 3,5 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 5. ožujak 2009 18:49 |
| Firefox spor na nekim lokacijama | Diaz | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 30. prosinac 2007 23:28 |
| Sporo Naslovnica LAN - Zašto se to događa sporo? | sirantonycartwright | Virus, Spyware i sigurnost | 14 | 21. srpnja 2007 08:31 |
| Thread Tools | |
| |