kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Firefox Lassíts!

Reply

Téma eszközök
Old Április 1, 2007, 12:00
Új tag Csoport

Ive 'használ Firefoxot már hónapok, és én nemrég uninstalled, mert úgy volt, hogy növeli. Most, miután beiktatott ez megy nagyon lassan, és néhány oldalt nem is jelenik meg többet, mint e-mail címemet, és tudom, hogy nem, mert az én dial up, mert előtte teljesen jól működött, és most még jobban működik az Internet Explorer. Mi a fene történt, és hogyan lehet visszaállítani a normális?
Old Április 1 2007, 19:06
Új tag Csoport

Miért nem telepíti a régebbi verziót a Firefox, ez az, amit meg kellett tennie, és ez szerkezet finom. Az új verziók szánt Vista és nem hiszem, hogy dolgozik-ra XP vagy azt megelőzően. Vagy ha mész, ott helyszíni őket régebbi verziókkal.
Old Április 10, 2007, 13:48
Administrator Group

Lehetséges valamilyen kémprogram vagy vírus zavarja a sebesség a számítógép.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 20, 2007, 10:42
Tiltott Group

Idézet:
Originally Posted by twentyeight7 View Post
Miért nem telepíti a régebbi verziót a Firefox, ez az, amit meg kellett tennie, és ez szerkezet finom. Az új verziók szánt Vista és nem hiszem, hogy dolgozik-ra XP vagy azt megelőzően. Vagy ha mész, ott helyszíni őket régebbi verziókkal.
Azonban azt jelentette, valamint a fenti állítás lehet, hogy meglehetősen helytelen.

A legújabb verzió, (mint az írás) a 2.0.0.3 és tökéletesen működik jól XP.
Szeretném megfogadni Dave mit mond, és talán konzultálni, mi van a Start Up listát együtt fut AdAware és Spybot (Search and Destroy)
Mit kell összehasonlítani, és nem kell a Start Up lista megy Sysinfo.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 31, 2007, 11:57
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by MAGiiCSTiiCK View Post
Ive 'használ Firefoxot már hónapok, és én nemrég uninstalled, mert úgy volt, hogy növeli. Most, miután beiktatott ez megy nagyon lassan, és néhány oldalt nem is jelenik meg többet, mint e-mail címemet, és tudom, hogy nem, mert az én dial up, mert előtte teljesen jól működött, és most még jobban működik az Internet Explorer. Mi a fene történt, és hogyan lehet visszaállítani a normális?
Mikor utoljára ezt a lemez megtisztítása, víruskeresés és sikkaszt? Nekem van-hoz csinál egy disk clean up elég gyakran online mert én vagyok mindig. Ha dolgozik, ahol sok a kép talán pakoljátok egy újraírható CD-t, hogy szabadítson fel több helyet is.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.