![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ive 'használ Firefoxot már hónapok, és én nemrég uninstalled, mert úgy volt, hogy növeli. Most, miután beiktatott ez megy nagyon lassan, és néhány oldalt nem is jelenik meg többet, mint e-mail címemet, és tudom, hogy nem, mert az én dial up, mert előtte teljesen jól működött, és most még jobban működik az Internet Explorer. Mi a fene történt, és hogyan lehet visszaállítani a normális? |
|
| |||
| |||
| Miért nem telepíti a régebbi verziót a Firefox, ez az, amit meg kellett tennie, és ez szerkezet finom. Az új verziók szánt Vista és nem hiszem, hogy dolgozik-ra XP vagy azt megelőzően. Vagy ha mész, ott helyszíni őket régebbi verziókkal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehetséges valamilyen kémprogram vagy vírus zavarja a sebesség a számítógép.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A legújabb verzió, (mint az írás) a 2.0.0.3 és tökéletesen működik jól XP. Szeretném megfogadni Dave mit mond, és talán konzultálni, mi van a Start Up listát együtt fut AdAware és Spybot (Search and Destroy) Mit kell összehasonlítani, és nem kell a Start Up lista megy Sysinfo. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|