![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר משתמש ב-Firefox עבור חודשים עכשיו ואני לאחרונה הוסר זה בגלל שיש לי את זה tweaked. עכשיו התקנתי את זה אחרי זה הולך ממש לאט ועוד כמה דפים אפילו לא מופיע יותר כמו הדוא"ל שלי ואני יודע שזה לא בגלל אזור החיוג עד כי לפני זה עבד לגמרי בסדר ועכשיו גם אינטרנט אקספלורר עובד טוב יותר. מה לעזאזל קרה וכיצד אוכל לקבל את זה חזרה בדרך כלל? |
|
| |||
| |||
| למה אתה לא להתקין את הגרסה הישנה של Firefox, זה מה שאני צריך לעשות, וזה עובד מצוין. את הגירסאות החדשות נועדו עבור Vista ואני לא חושב שהם עושים עבודה ב XP או לפני כן. או אם ללכת לשם האתר יש להם גרסאות קודמות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אפשרי בין כמה תוכנות ריגול או וירוסים יכול להשפיע על המהירות של המחשב.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
הגרסה האחרונה, (כפי הכתיבה) היא 2.0.0.3 ועובדת באופן מושלם גם על XP. הייתי דייב יש לשים לב מה לומר, ואולי להתייעץ מהו שלך להתחלה רשימת לפעול יחד עם AdAware ו Spybot (חיפוש ותשמידו) כדי להשוות את מה צריך ואת לא צריכה להיות להניע את רשימת ללכת Sysinfo. המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| Firefox 3.5.1 זמין | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 16 יולי 2009 12:46 |
| שמם של Firefox 3.1 Firefox 3.5 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -5 בחודש מרץ 2009 18:49 |
| Firefox איטית באתרים מסוימים | Diaz | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 30 דצמבר 2007 23:28 |
| לאט הבית LAN - למה זה הולך לאט? | sirantonycartwright | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 14 | 21st יולי 2007 08:31 |
| שרשרת כלים | |
| |