mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

"Firefox" lėtai!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 1, 2007, 12:00
Naujas Narys

Default "Firefox" lėtai!

Aš naudoju Firefox mėnesių dabar ir aš neseniai pašalinta, nes aš tai nežymiai. Dabar, kai aš jį įdiegtų jis važiuoja labai lėtai, ir kai kurie puslapiai nebus rodomi net nebėra kaip man laišką ir aš žinau, kad ne, nes mano dial-up, nes prieš tai dirbo visiškai gerai, o dabar net Internet Explorer geriau dirba. Kas po galais nutiko ir kaip man jį atgal į įprastą?
Old Balandis 1, 2007, 19:06
Naujas Narys

Default "Firefox" lėtai!

Why don't you įdiegti senesnę versiją "Firefox", kad tai, ką turėjau padaryti, ir ji veikia puikiai. Naujos versijos skirtos "Vista" ir nemanau, kad jie dirba su XP arba prieš. Arba jei jūs einate į svetainę ten jie senesnės versijos.
Old Balandis 10, 2007, 13:48
Administrator Grupė

Default "Firefox" lėtai!

Galimą kai kurių šnipinėjimo programų ar virusų gali įtakoti jūsų kompiuterio greičio.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 20, 2007, 10:42
Banned Group

Default "Firefox" lėtai!

Citata:
Originally Posted by twentyeight7 View Post
Why don't you įdiegti senesnę versiją "Firefox", kad tai, ką turėjau padaryti, ir ji veikia puikiai. Naujos versijos skirtos "Vista" ir nemanau, kad jie dirba su XP arba prieš. Arba jei jūs einate į svetainę ten jie senesnės versijos.
Tačiau gerai reiškė virš pareiškimas gali būti tai gana klaidinga.

Naujausia versija, (kaip rašyti) yra 2.0.0.3 ir puikiai veikia ir ant XP.
Norėčiau klausytis ką Dave pasakyti ir galbūt pasikonsultuoti, kas yra jūsų Start Up sąraše kartu su tekančiu AdAware ir Spybot (Search and Destroy)
Palyginti, kas turėtų ir neturėtų būti Start Up sąraše pereiti prie Sysinfo.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Gegužė 31, 2007, 11:57
Narys

Default "Firefox" lėtai!

Citata:
Originally Posted by MAGiiCSTiiCK View Post
Aš naudoju Firefox mėnesių dabar ir aš neseniai pašalinta, nes aš tai nežymiai. Dabar, kai aš jį įdiegtų jis važiuoja labai lėtai, ir kai kurie puslapiai nebus rodomi net nebėra kaip man laišką ir aš žinau, kad ne, nes mano dial-up, nes prieš tai dirbo visiškai gerai, o dabar net Internet Explorer geriau dirba. Kas po galais nutiko ir kaip man jį atgal į įprastą?
Kada jūs paskutinį kartą daryti disko išvalyti, Virus Scan, ir defrag? Turiu padaryti disko išvalyti gana dažnai, nes aš esu online visą laiką. Jei dirbate su daug paveikslėlių galite įkelti jas Perrašo CD atlaisvinti daugiau vietos taip pat.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
Firefox 3.5.1 In evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 0 16 liepa 2009 12:46
Firefox "3,1 Pervadintos Firefox 3,5 evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 1 5 kovas 2009 18:49
"Firefox" lėtai, dėl tam tikrų teritorijų Diaz Naršyklėms & FTP Klientai 4 30 gruodis 2007 23:28
Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? sirantonycartwright Virus, Spyware & Security 14 21 liepa 2007 08:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.