![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Firefox mėnesių dabar ir aš neseniai pašalinta, nes aš tai nežymiai. Dabar, kai aš jį įdiegtų jis važiuoja labai lėtai, ir kai kurie puslapiai nebus rodomi net nebėra kaip man laišką ir aš žinau, kad ne, nes mano dial-up, nes prieš tai dirbo visiškai gerai, o dabar net Internet Explorer geriau dirba. Kas po galais nutiko ir kaip man jį atgal į įprastą? |
|
| |||
| |||
| Why don't you įdiegti senesnę versiją "Firefox", kad tai, ką turėjau padaryti, ir ji veikia puikiai. Naujos versijos skirtos "Vista" ir nemanau, kad jie dirba su XP arba prieš. Arba jei jūs einate į svetainę ten jie senesnės versijos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galimą kai kurių šnipinėjimo programų ar virusų gali įtakoti jūsų kompiuterio greičio.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Naujausia versija, (kaip rašyti) yra 2.0.0.3 ir puikiai veikia ir ant XP. Norėčiau klausytis ką Dave pasakyti ir galbūt pasikonsultuoti, kas yra jūsų Start Up sąraše kartu su tekančiu AdAware ir Spybot (Search and Destroy) Palyginti, kas turėtų ir neturėtų būti Start Up sąraše pereiti prie Sysinfo. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| Firefox 3.5.1 In | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 16 liepa 2009 12:46 |
| Firefox "3,1 Pervadintos Firefox 3,5 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 5 kovas 2009 18:49 |
| "Firefox" lėtai, dėl tam tikrų teritorijų | Diaz | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 30 gruodis 2007 23:28 |
| Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Security | 14 | 21 liepa 2007 08:31 |
| Temos įrankiai | |
| |