mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Firefox Mai încet!

Reply

Thread Tools
Old 1 aprilie 2007, 12:00
Noile state Group

Default Firefox Mai încet!

Eu folosesc Firefox de luni de zile şi acum am dezinstalat-o de curând, pentru că am avut-o trucuri. Acum, dupa ce l-am instalat-o merge foarte lent, iar unele pagini nu va mai apărea chiar ca-mi e-mail şi ştiu că nu e din cauza mea dial-up, pentru că, înainte de a mers bine şi complet, chiar acum, Internet Explorer lucrează mai bine. Ce dracu 's-a întâmplat şi cum am lua-o înapoi la normal?
Old 1 aprilie 2007, 19:06
Noile state Group

De ce nu a instala versiunea mai veche de Firefox, care este ceea ce am avut de a face, şi că funcţionează bine. Noile versiuni sunt menite pentru Vista şi nu cred că au de lucru pe XP sau înainte. Sau, dacă te duci la site-ul nu le-au versiuni mai vechi.
Old 10 aprilie 2007, 13:48
Administrator Group

Posibile unele spyware sau virusi ar putea fi a afecta viteza de PC.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 20 mai 2007, 10:42
Banned Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de twentyeight7 View Post
De ce nu a instala versiunea mai veche de Firefox, care este ceea ce am avut de a face, şi că funcţionează bine. Noile versiuni sunt menite pentru Vista şi nu cred că au de lucru pe XP sau înainte. Sau, dacă te duci la site-ul nu le-au versiuni mai vechi.
Cu toate acestea bine însemnat de mai sus pot fi declaraţie este destul de incorecte.

Cea mai recentă versiune, (ca de scris) este 2.0.0.3 si lucreaza foarte bine pe XP.
Mi-ar lua în seamă ce are de spus Dave şi, probabil, consultaţi-vă de ceea ce este în Start Up listă, împreună cu care rulează şi AdAware Spybot (căutare şi distrugere)
Pentru a compara ceea ce ar trebui şi nu ar trebui să fie în Start Up lista merge la Sysinfo.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 31 mai 2007, 11:57
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de MAGiiCSTiiCK View Post
Eu folosesc Firefox de luni de zile şi acum am dezinstalat-o de curând, pentru că am avut-o trucuri. Acum, dupa ce l-am instalat-o merge foarte lent, iar unele pagini nu va mai apărea chiar ca-mi e-mail şi ştiu că nu e din cauza mea dial-up, pentru că, înainte de a mers bine şi complet, chiar acum, Internet Explorer lucrează mai bine. Ce dracu 's-a întâmplat şi cum am lua-o înapoi la normal?
Când te-ai face un disc ultima curat, virus de scanare, precum şi defrag? Am să fac un disc destul de curat, deoarece de multe ori sunt online tot timpul. Dacă locul de muncă cu o multime de imagini s-ar putea să le încărcaţi la o reinscriptibile CD-uri pentru a elibera mai mult spaţiu, de asemenea.
Reply

Register

Marcaje