![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I've been using Firefox mesiace a teraz nedávno som odinštalovať, pretože som si to neskúsili. Teraz, keď som dosadiť ono to ide naozaj pomalý a niektoré stránky nebudú ani odhaliť už ako môj email a ja viem, že to nie je kvôli mojej dial up, pretože pred tým pracoval naprosto pořádku a teraz dokonca aj Internet Explorer funguje lepšie. Čo sa sakra stalo a ako sa dostanem späť do normálu? |
|
| |||
| |||
| Prečo si nainštalovať staršiu verziu Firefoxu, to je to, čo som musel urobiť, a ono práca citlivý. Nové verzie sú určené pre Vista a nemyslím si, že pracujú na XP alebo skôr. Alebo, ak idete na mieste tam majú staršie verzie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možného nejaký spyware alebo vírusy by mohli mať vplyv na rýchlosť vášho PC.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Najnovšiu verziu, (ako písanie) je 2.0.0.3 a funguje dobre na XP. Chcel by som pozor, čo Dave má povedať, a možno poradiť, čo je vo vašom zozname Štart Up spolu s tečúcou AdAware a Spybot (Search and Destroy) Pre porovnanie, čo by malo a nemalo by byť v Start Up zoznam nájdete na Sysinfo. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Firefox 3.5.1 Dostupné | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 16. júl 2009 12:46 |
| Firefox 3.1 bol premenovaný na Firefox 3.5 | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 5. marca 2009 18:49 |
| Firefox pomalý na určitých miestach | Diaz | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 30. decembra 2007 23:28 |
| Pomalá LAN Úvod - Prečo sa darí pomaly? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 21. júla 2007 08:31 |
| Thread Tools | |
| |