![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'био помоћу Фирефокс месеци и сада сам недавно деинсталирати јер сам га Туеакед. Сада када сам инсталиран иде веома споро и неке странице неће ни појавити више као мој емаил и знам да то није због моје даил-уп, јер пре него што је радио сасвим добро, а сада чак и за Интернет Експлорер ради боље. Шта се десило и како могу да га вратим у нормалу? |
|
| |||
| |||
| Зашто не инсталирате старију верзију Фирефокс, то је оно што сам морао да радим, и то ради добро. Нове верзије су намењене Виста и не мислим да раде на КСП или раније. Или, ако идете тамо на сајту су старије верзије. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Његов могућ неки вируси или шпијунски софтвер може имати утицај брзине вашег рачунара.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Најновија верзија, (као и писања) је 2.0.0.3 и ради одлично на КСП-у. Ја бих Дејв Пазите шта има да каже, а можда и консултују шта се налази у Старт Уп листи се приказују заједно са АдАуаре и Спыбот-(Сеарцх анд Дестроы) Да би упоредили шта треба и не треба да буде у Старт Уп листи идите на Сысинфо. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Доступан Фирефокс 3.5.1 | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 16. јула 2009 12:46 |
| 3,1 преименована Фирефокс Фирефокс 3,5 | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 5 март 2009 18:49 |
| Фирефокс спор на неким локацијама | Диаз | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 30 децембар 2007 23:28 |
| Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 21. јула 2007 08:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |