![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую Firefox протягом декількох місяців і я нещодавно видалили, тому що в мене було Tweaked. Тепер, коли я встановив його насправді він йде повільно і деяких сторінок навіть не з'являтися більше подобається мою адресу електронної пошти і я знаю, що це не із-за мого дозвону, тому що перед вона працювала повністю штраф, а тепер навіть Internet Explorer працює краще. Якого біса сталося і як я можу отримати його назад в нормальний? |
|
| |||
| |||
| Чому ви не встановите стару версію Firefox, це те, що я повинен був зробити, і це працює прекрасно. Нові версії призначені для Vista, і я не думаю, що вони працюють на XP або й раніше. Або, якщо ви йдете на сайт, що вони там є більш старі версії. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Її можливо деякі програми-шпигуни чи віруси можуть впливати на швидкість вашого ПК.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
В останній версії (як у письмовій формі) є 2.0.0.3 і відмінно працює на XP. Я б прислухатися, що Дейв сказати, і, можливо, консультації, що у вашому Start Up списку разом з проточною AdAware і Spybot (Знайти і знищити) Щоб порівняти те, що слід і чого не повинно бути в Start Up Перейти на список Sysinfo. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|