![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз имам thgis досаден проблем с флаш видео, когато palying видео на вас тръба видеото скокове от нормалния размер на 1 qaurter на размера в горния ляв ъгъл и продължава да скача между двамата, когато видеото е една четвърт от размера на останалата част на екрана е линиите и цветовете на оригиналното видео на него, дори все пълния видеото се показва в горния ляв ъгъл съм правилното използване на видео драйвери BTW това се случва на всички интернет браузъри Mozilla хром ie7 и съм използвате последната версия на Flash БТ той също имаше този проблем, свързан с предишната версия Надявам се, че това афиш на правилното място благодаря |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Флаш игра Аудио Видео но не на място. | inthehook | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 11-ти октомври 2009 год. 16:11 |
| Проблем с Flash видео Играя в Всички Броузери | Марко | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 28 Юни 2009 02:16 |
| Flash проблем? или нещо друго? Firefox блокира | ehsankhan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 4 юни 2009 14:44 |
| Adobe Flash Pleyer проблем? | Xeon | Общи Софтуер Чат | 3 | 31 Юли 2008 09:41 |
| Flash щепсела в проблем с нов сайт! | Chanel | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 27 Март 2008 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |