menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Flash Video Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 03:52
Člen Skupina

Default Flash Video Problem

ahoj jsem thgis nepříjemný problém s flash videa, kdy palying video na You Tube video seskoky z běžné velikosti až 1 qaurter o velikosti v levém horním rohu a pořád skákat mezi dvěma, pokud je video čtvrtina velikosti Zbytek obrazovky je linie a barvy původní video na něm dokonce ThO plné video se zobrazí v levém horním rohu jsem pomocí správné ovladače video btw
To se děje na všech internetových prohlížečů Mozilla chromová ie7 a já používáte nejnovější verzi flash bt také měl tento problém na předchozí verzi
Doufám, že i tato posta na správném místě
děkuji ti
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Flash Přehrávání Audio, ale žádné video na stránkách. inthehook Web Design, hosting & SEO 0 11.října 2009 16:11
Problém s Flash Přehrávání videa ve všech prohlížečích marko Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 28. června 2009 02:16
Flash problém? nebo něco jiného? Crashes Firefox ehsankhan Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 4. června 2009 14:44
Adobe Flash Pleyer problém? Xeon Obecné Software Chat 3 31. Červenec 2008 09:41
Flash plug in problém s novou webovou stránku! Chanel Web Design, hosting & SEO 0 27. březen 2008 10:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.