μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Πρόβλημα Flash Video

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 03:52
Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα Flash Video

hello έχω thgis ενοχλητικό πρόβλημα με flash video palying όταν ένα βίντεο για σας σωλήνας πηδά από το βίντεο σε κανονικό μέγεθος έως 1 qaurter από το μέγεθος στην πάνω αριστερή γωνία και συνεχίζει να πηδά στο μεταξύ των δύο, όταν το βίντεο είναι ένα τέταρτο του μεγέθους της υπόλοιπο μέρος της οθόνης έχει γραμμές και τα χρώματα της αρχικής εικόνας σε αυτό, ακόμη και εν τούτοις το πλήρες βίντεο εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία είμαι χρησιμοποιούν οδηγούς ορθής βίντεο BTW
αυτό συμβαίνει με όλους τους browsers mozilla χρώμιο IE7 και είμαι χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του Flash bt επίσης είχε αυτό το πρόβλημα σχετικά με την προηγούμενη έκδοση
Ελπίζω αυτό δημοσιεύτηκε στο σωστό μέρος
σε ευχαριστώ
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Flash αναπαραγωγή ήχου, αλλά Δεν Video on Site. inthehook Web Design, Hosting & SEO 0 11 Οκτωβρίου 2009 16:11
Πρόβλημα με Flash Video Παίζοντας στην Όλες Φυλλομετρητές marko Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 28 Ιουν 2009 02:16
Flash πρόβλημα; ή κάτι άλλο; Crashes Firefox ehsankhan Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 4η Ιουν 2009 14:44
Adobe Flash Pleyer πρόβλημα; Xeon Γενικά Λογισμικό Chat 3 31 Ιουλ 2008 09:41
Flash plug στο πρόβλημα με το νέο δικτυακό τόπο! Chanel Web Design, Hosting & SEO 0 27 Μαρ 2008 10:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.