kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Flash Video Probléma

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 03:52
Csoport tagja

Default Flash Video Probléma

hello nekem van thgis bosszantó probléma a flash videó palying, ha a videó akkor a videó cső ugrik a normál méretű, 1 qaurter a méretét a bal felső sarokban, és megőrzi ugrás az a két, ha a videó mérete egynegyede a többi, a képernyő a vonalak és színek az eredeti videót még tho teljes videó látható a bal felső sarokban én használ megfelelő videó járművezetők btw
ez történik minden internetes Mozilla böngészők króm ie7 és én vagyok a legújabb verziójú Flash bt is volt ez a probléma az előző verzió
Remélem, ezt hirdették a megfelelő helyen
köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Flash lejátszása Audio Video, de nem a helyszínen. inthehook Web Design, Hosting & SEO 0 Október 11, 2009 16:11
Probléma a Flash videó lejátszása Minden Böngészők marko Web böngésző és FTP Clients 2 28. június 2009 02:16
Flash probléma? vagy valami más? Firefox Összeomlások ehsankhan Web böngésző és FTP Clients 0 4. június 2009 14:44
Adobe Flash Pleyer probléma? Xeon General Chat szoftver 3 31. július 2008 09:41
Flash plug a probléma az új honlap! Chanel Web Design, Hosting & SEO 0 27. március 2008 10:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.