![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello nekem van thgis bosszantó probléma a flash videó palying, ha a videó akkor a videó cső ugrik a normál méretű, 1 qaurter a méretét a bal felső sarokban, és megőrzi ugrás az a két, ha a videó mérete egynegyede a többi, a képernyő a vonalak és színek az eredeti videót még tho teljes videó látható a bal felső sarokban én használ megfelelő videó járművezetők btw ez történik minden internetes Mozilla böngészők króm ie7 és én vagyok a legújabb verziójú Flash bt is volt ez a probléma az előző verzió Remélem, ezt hirdették a megfelelő helyen köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Flash lejátszása Audio Video, de nem a helyszínen. | inthehook | Web Design, Hosting & SEO | 0 | Október 11, 2009 16:11 |
| Probléma a Flash videó lejátszása Minden Böngészők | marko | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 28. június 2009 02:16 |
| Flash probléma? vagy valami más? Firefox Összeomlások | ehsankhan | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 4. június 2009 14:44 |
| Adobe Flash Pleyer probléma? | Xeon | General Chat szoftver | 3 | 31. július 2008 09:41 |
| Flash plug a probléma az új honlap! | Chanel | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 27. március 2008 10:50 |
| Téma eszközök | |
| |