![]() |
|
| |||
| |||
| שלום יש לי בעיה עם thgis מעצבנים Flash הווידאו כאשר palying וידאו עלייך דיופי הווידאו קפיצות בדרך כלל מ 1 עד גודל של qaurter את גודל הדף ואת יד שמאל בפינה שומר לקפוץ בין השניים, כאשר הווידאו הוא בגודל של רבע אחד שאר המסך יש שורות ואת הצבעים של המקור וידאו על זה אפילו tho המלא הווידאו המוצג בפינה השמאלית העליונה אני משתמש הנכון וידאו נהגים btw זה קורה בכל הדפדפנים אינטרנט Mozilla chrome ie7 ואני משתמש בגירסה העדכנית של Flash bt זה היה גם את הבעיה על הגרסה הקודמת אני מקווה שאני Posted זה את המקום הנכון תודה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| משחק פלאש שמע אבל לא וידאו באתר. | inthehook | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | 11 אוקטובר 2009 16:11 |
| בעיה עם פלאש וידאו משחק בכל הדפדפנים | marko | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -28 יוני 2009 02:16 |
| פלאש הבעיה? או משהו אחר? קריסות של Firefox | ehsankhan | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 4th יוני 2009 14:44 |
| Adobe Flash Pleyer הבעיה? | Xeon | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 31 יולי 2008 09:41 |
| פלאש תקע ב בעיה עם האתר החדש! | Chanel | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | -27 מרץ 2008 10:50 |
| שרשרת כלים | |
| |