mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Flash Spēles Problēmas

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2009, 03:52
Loceklis

hello i have thgis kaitinošas problēmas ar flash video, kad palying video You Tube video lēcieni no normāla izmēra līdz 1 qaurter par lielumu augšējā kreisajā stūrī un uztur lekt starp diviem, kad video ir viena ceturtdaļa izmērs pārējā ekrāna ir līniju un krāsu oriģināls video par to pat tho pilnu video tiek parādīts augšējā kreisajā stūrī es lietoju pareizu video draiveri btw
tas notiek uz visiem interneta pārlūkiem Mozilla hroma ie7 un es izmantoju jaunāko versiju, flash bt tas arī bija šo problēmu uz iepriekšējo versiju
Ceru, ka man posted to īstajā vietā
paldies
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.