rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

Problem Flash Video

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 cze 2009, 03:52
Członek grupy

Default Problem Flash Video

Witam mam problem z thgis annoying flash video gdy palying wideo na You Tube wideo skoki z normalnej wielkości do 1 qaurter do wielkości w górnym lewym rogu i utrzymuje skakania pomiędzy dwoma, kiedy film jest jedna czwarta rozmiar resztę ekranu ma linie i kolory oryginału wideo nawet tho pełną wideo jest wyświetlany w górnym lewym rogu i używam poprawne sterowniki wideo btw
dzieje się tak na wszystkich przeglądarkach internetowych mozilla chrome ie7 i jestem z wykorzystaniem najnowszej wersji flash bt to również ten problem w poprzedniej wersji
Mam nadzieję, wysłana tego we właściwym miejscu
dziękuję
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Flash Odtwarzanie audio wideo, ale nie na miejscu. inthehook Web Design, Hosting & SEO 0 11 października 2009 16:11
Problem z Flash Video odtwarzany we wszystkich przeglądarkach marko Przeglądarki WWW i FTP Klienci 2 28 cze 2009 02:16
Flash problem? lub coś innego? Firefox Crashes ehsankhan Przeglądarki WWW i FTP Klienci 0 4 czerwca 2009 14:44
Adobe Flash Pleyer problem? Xeon Ogólne Oprogramowanie Czat 3 31 lipca 2008 09:41
Wtyczki Flash w problem z nowej strony internetowej! Chanel Web Design, Hosting & SEO 0 27 marca 2008 10:50
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.