менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Flash Video проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 03:52
Член групи

Default Flash Video проблеми

Привет я thgis прикра проблема з флеш-відео, коли Ігрове відео на YOU TUBE відео стрибків з нормальним розміром до 1 qaurter розміру у верхньому лівому куті і продовжує стрибати між двома, коли відео одну чверть розміру Інша частина екрану має лінії та кольори оригінального відео на ньому навіть Тхо повне відео відображається у верхньому лівому куті I AM допомогою правильного драйверами BTW
це відбувається на всіх інтернет-браузерах Mozilla Chrome IE7 і я використовую останню версію Flash BT Він також мав цю проблему на попередній версії
Я сподіваюся, що ця Опублікований в потрібному місці
Спасибо
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Flash відтворенні аудіо-відео, але не на місці. inthehook Веб дизайн, хостинг & SEO 0 11 жовтня 2009 16:11
Проблема з Flash Video в програмі у всіх браузерах Марка Веб-браузери & FTP-клієнти 2 28 червня 2009 02:16
Флеш проблема? або щось інше? Crashes Firefox ehsankhan Веб-браузери & FTP-клієнти 0 4 червня 2009 14:44
Adobe Flash Плеєр проблема? Xeon General Software чат 3 31 липня 2008 09:41
Flash плагіна в проблемі з нового сайту! Chanel Веб дизайн, хостинг & SEO 0 27 березня 2008 10:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.