![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я thgis прикра проблема з флеш-відео, коли Ігрове відео на YOU TUBE відео стрибків з нормальним розміром до 1 qaurter розміру у верхньому лівому куті і продовжує стрибати між двома, коли відео одну чверть розміру Інша частина екрану має лінії та кольори оригінального відео на ньому навіть Тхо повне відео відображається у верхньому лівому куті I AM допомогою правильного драйверами BTW це відбувається на всіх інтернет-браузерах Mozilla Chrome IE7 і я використовую останню версію Flash BT Він також мав цю проблему на попередній версії Я сподіваюся, що ця Опублікований в потрібному місці Спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Flash відтворенні аудіо-відео, але не на місці. | inthehook | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 11 жовтня 2009 16:11 |
| Проблема з Flash Video в програмі у всіх браузерах | Марка | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 28 червня 2009 02:16 |
| Флеш проблема? або щось інше? Crashes Firefox | ehsankhan | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 4 червня 2009 14:44 |
| Adobe Flash Плеєр проблема? | Xeon | General Software чат | 3 | 31 липня 2008 09:41 |
| Flash плагіна в проблемі з нового сайту! | Chanel | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 27 березня 2008 10:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |