mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Apytikslė rėmeliu IE7

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 14:12
Naujas Narys

Default Apytikslė rėmeliu IE7

Veikia IE 7 PC ir XP Pro:

Mano kompiuteris SAVY 7 yr old grand dukra neseniai lankėsi ir naudojami mano kompiuteryje. Aš dabar labai pranešimas "Fuzzy" sienos aplink langą Internet Explorer. Aš tikiu, kad ji nedalyvavo, ten anksčiau. Jei aš žymeklį virš lango, tarsi vilkite jį kažkur fuzzyness dingsta, o pelės mygtukas yra nuspaustas ir kartojasi, kai mygtukas yra grąžinamas. Kas atsitiko? Arba tiesiog senelis rodytis? Thnaks iš anksto už pagalbą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
LCD Apytikslė vienoje vietoje mrgooey Graphics Cards & Monitoriai 4 26 sausis 2008 03:19
Apytikslė triukšmo - nauji LCD robina80 Off Topic Discussion 10 30 gruodis 2007 09:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.