![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| IVE mám firefox a atm im zajímalo počasia previesť na google chrome Iver poèul rýchlejšie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to možno trochu rýchlejšie, ale budem sa jej, pretože má len veľmi málo v spôsobe customiseability, takže myslím, že budem potrebné pomocou Firefox pořád teraz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naposledy som počul, že nepodporoval ani CSS.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Novinky: Google Chrome OS Oznámenie následným prepustením Alpha / Beta. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Všeobecné Software Chat | 1 | 27.listopadu 2009 12:09 |
| Google Chrome Konečná | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 1. októbra 2009 18:36 |
| Iba Inetrnet Explorer, ktorý pracuje sa Google Chrome | abs0 | Všeobecné Software Chat | 0 | 27. júl 2009 14:28 |
| Google Chrome Prijíma Najnižšia Heslo Bezpečnostný Skóre | sjb007 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 9 | 29. marca 2009 01:50 |
| Youtube-Google Chrome | duskmon10 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 19. december 2008 11:49 |
| Thread Tools | |
| |