![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само малка програмка дойда в цяла докато преглеждате последните новини за сигурност. Приятно четене! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Интересно - благодаря за това!! Използвайте само Хром Мрежа за уеб дизайн в момента, във всеки случай, но аз определено няма да е достъп до нищо чувствителни на него сега! |
|
| |||
| |||
| Бях скептични за това, че то ще бъде лесно за някои, че е тъпо компютъра за неговото потребител приятелски, но сега ми се опасява, аз никога не са истина, че един часа малко да използвам моя пароли. |
|
| |||
| |||
| meh, какво означава това? |
|
| |||
| |||
| означава, че Google хром е нищо, но с ниско ниво на браузъра |
|
| |||
| |||
| Coz Нейната бета версия |
|
| |||
| |||
| О Боже мой. Това е шокиращо. Много негативно точка! Аз никога не използва Google Хром иначе и след това определено навик се! |
|
| |||
| |||
| Хром е моят браузър на избор, това е досаден! |
|
| |||
| |||
| Ползвам хром за няколко неща, но като гледам Отивам да се правят никакви лични неща за Firefox Но може би това ще се подобри, както хром е само бета версия |
|
| |||
| |||
| аз употреба хром като алтернатива на браузъра всеки един път, от време на време. Харесва ми простотата не споменаваме неговото бързо скорост в сравнение с Firefox. Аз не се съхранява паролите на хром така че предполагам това е добре. също и от гледна точка на сигурността, а това може би уязвимост, хром всеки раздел третира като отделен процес на вземане на сърф по-сигурни, в случай на въпроси на сигурността с уебсайтове. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Новини: Google Chrome OS Обявяване Следени от издаване на Алфа / Бета. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Софтуер Чат | 1 | Днес 12:09 |
| Google Chrome Окончателна | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 1-ви октомври 2009 година 18:36 |
| Само Inetrnet Explorer, която работи е Google Хром | abs0 | Общи Софтуер Чат | 0 | 27 Юли 2009 14:28 |
| YouTube на Google Хром | duskmon10 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 19 Дек 2008 11:49 |
| Google хром | robina80 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 6 октомври 2008 12:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |