![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λίγο απόσπασμα έρχομαι σε όλη την περιήγηση, ενώ τις τελευταίες ειδήσεις ασφάλειας. Απολαύστε το διαβάσετε! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Ενδιαφέροντα - ευχαριστώ για αυτό!! Μόνο για χρήση Chrome debug web σχεδιάζει αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα δεν θα έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητα τίποτα αυτή τη στιγμή! |
|
| |||
| |||
| Ήμουν σκεπτικός για αυτό, νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο για κάποιο υπολογιστή που είναι χαζός για τις φιλικές προς τον χρήστη, αλλά τώρα οι φόβοι μου είναι αλήθεια ποτέ δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιήσει μία κάπως μου κωδικούς πρόσβασης. |
|
| |||
| |||
| meh, τι σημαίνει αυτό; |
|
| |||
| |||
| σημαίνει ότι το Google χρώμιο δεν είναι τίποτε άλλο από το χαμηλό επίπεδο προγράμματος περιήγησης |
|
| |||
| |||
| Σε Coz Η Beta |
|
| |||
| |||
| Ω Θεέ μου. Αυτό είναι συγκλονιστικό. Ένα πολύ αρνητικό σημείο! Ποτέ δεν χρησιμοποιούνται Google Chrome ούτως ή άλλως και μετά από αυτό σίγουρα συνηθίζει να είναι! |
|
| |||
| |||
| Chrome είναι επιλογή του browser μου, αυτό είναι ενοχλητικός! |
|
| |||
| |||
| I χρήση χρωμίου για μερικά πράγματα, ωστόσο, αναζητούν όπως είμαι πρόκειται να κάνει καμία προσωπική πράγματα για Firefox Ωστόσο, ίσως το γεγονός αυτό θα βελτιώσει το χρώμιο είναι μόνο σε beta |
|
| |||
| |||
| i χρήση χρωμίου ως εναλλακτικό browser κάθε κάποια στιγμή. Μου αρέσει η απλότητα για να μην αναφέρουμε την ταχύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με τον Firefox. i δεν αποθηκεύουν κωδικούς πρόσβασης σε χρώμιο προκειμένου Μάλλον είναι εντάξει. Επίσης, από την άποψη της ασφάλειας, ενώ αυτό ίσως ένα θέμα ευπάθειας, χρώμιο επεξεργάζεται κάθε καρτέλα ως ξεχωριστή διαδικασία καθιστώντας πιο ασφαλές surfing, στην περίπτωση των θεμάτων ασφάλειας με ιστοσελίδες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα: Το Google Chrome OS Ανακοίνωση ακολουθήθηκαν από θέση της Alpha / Beta. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | Χθες 12:09 |
| Google Chrome Τελική | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 1 Οκτωβρίου 2009 18:36 |
| Μόνο Inetrnet Explorer που λειτουργεί το Google Chrome | abs0 | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 27 Ιουλ 2009 14:28 |
| Youtube, Google Chrome | duskmon10 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 19 Δεκ. 2008 11:49 |
| Google χρώμιο | robina80 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 6 Οκτ 2008 12:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |