![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo mali isječak ja naići tijekom pregledavanja najnovije sigurnosne novosti. Iskoristite pročitati! http://www.info-svc.com/news/2008/12-12/
|
| |||
| |||
| Zanimljive - hvala za to! Koristiti samo za krom debug web dizajna u trenutku svejedno ali sam definitivno neće biti ništa pristupa osjetljivim na njega u aukciji! |
|
| |||
| |||
| Bio sam skeptičan o tome, mislio da će to biti lako za neke glupe računalo koje je za svoj korisnički prijateljske, ali zatim moj strahovi su istinite nikada nisam mislio da koriste jedan zalogaj moj lozinka. |
|
| |||
| |||
| meh, sto to znaci? |
|
| |||
| |||
| znači da Google krom je samo nisku razinu preglednik |
|
| |||
| |||
| Njegova Coz u beti |
|
| |||
| |||
| Oh moj Bože. To je strašan. Vrlo negativan bod! Nikada nisam koristio Google krom ionako i nakon ovoga definitivno navika se! |
|
| |||
| |||
| Krom preglednik je moj izbor, to je dosadan! |
|
| |||
| |||
| Li koristiti krom za nekoliko stvari ipak obličje poput idem da radite bilo kakve osobne stvari na Firefox Međutim, možda će to poboljšati kao krom je samo u beti |
|
| |||
| |||
| li koristiti krom kao alternativni preglednik svaki jedanput in kratak vremenski razmak. Sviđa mi se jednostavnost ne spominjem njegove brže brzine u odnosu na Firefox. I don't store lozinke na krom tako mislim da je u redu. Također u pogledu sigurnosti, a ova možda ranjivost, krom svaki tab tretira kao zasebna procesa izrade surfanje sigurniji, u slučaju sigurnosnih pitanja sa web stranica. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novosti: Google Chrome OS Najava zatražiti po Izdanje Alpha / Beta. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 1 | Jučer 12:09 |
| Google Chrome Final | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 1. listopada 2009 18:36 |
| Samo Inetrnet Explorer koja je Google krom | abs0 | Općenito Software Chat | 0 | 27. srpnja 2009 14:28 |
| Youtube Google-krom | duskmon10 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 19. prosinac 2008 11:49 |
| Google krom | robina80 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 6. listopad 2008 12:16 |
| Thread Tools | |
| |